UA-37194977-1
Berichten weergeven met het label Review. Alle berichten weergeven
Berichten weergeven met het label Review. Alle berichten weergeven

29.6.17

Ketting van Names4ever

Kettingen: ik hou er van! Ik draag standaard een ketting die ik voor m'n verjaardag van m'n zus heb gekregen. Voordat ik die had, was ik helemaal fan van die statement kettingen. Die kettingen van een paar jaar geleden, die zo opvallend mogelijk moesten zijn, hebben nu plaats gemaakt voor wat minimalistischer kettingen. En zo eentje laat ik vandaag aan jullie zien!

1.8.16

Byron Bay Suncare


Als je op vakantie naar een warm land gaat, is het heel belangrijk om je regelmatig in te smeren. Ik ben daar zelf heel erg strikt in en heb er in Mallorca voor gezorgd dat ik altijd goed beschermd was voor de zon. Dit deed ik met de Byron Bay Suncare, een merk dat voor mij toen nog onbekend was. Benieuwd wat ik er van vind?

22.7.16

Rituals The Ritual of Karma Bed & Body Mist

Om mezelf op wat leuks te trakteren voordat ik op vakantie zou gaan, ben ik nog even langs de Rituals geweest: een merk dat de meesten van jullie waarschijnlijk wel kennen. Ik was op zoek naar een nieuwe Bed & Body Mist, aangezien de andere die ik er van heb me zo goed beviel. En die missie is gelukt: aanschouw mijn nieuwe Bed & Body Mist: The Ritual of Karma.

14.6.16

Lip liner van de Primark


De laatste tijd hoorde ik al wat geruchten over het feit dat de lip liner van de Primark van redelijk goede kwaliteit zou zijn, Ik kan het dan natuurlijk niet laten om me zelf eentje aan te schaffen en te testen of die geruchten ook echt waar zijn. Zo gedacht, zo gedaan: met m'n opoefietsje reed ik naar de Primark en kocht ik deze lipliner. Benieuwd wat ik er van vind?

7.6.16

NIVEA | Creme Care gezichtsreinigingslijn


Tegenwoordig weten we heel goed dat het belangrijk is om ons gezicht te reinigen. Toch blijkt 57%(!) van de vrouwen haar gezicht niet regelmatig te reinigen. Vaak zijn we bang dat gezichtsreinigingsproducten onze huid uitdrogen. En daarvoor komt NIVEA ons te hulpt met de Creme Care Gezichtsreinigingslijn: deze lijn is speciaal ontwikkeld om al het vuil van de huid af te halen. Dat klinkt allemaal heel mooi, maar komt NIVEA dit ook echt na?

4.6.16

Rimmel Volume Colourist Mascara

Een tijdje terug had ik me opgegeven als bloginsider voor Vera Camilla om samen met haar de nieuwe mascara van Rimmel London te testen. Het zou de eerste allereerste mascara zijn die geleidelijk aan je 'naakte' wimpers donkerder kleurt. Dat zou betekenen dat je niet meer bang hoeft te zijn om de deur uit te gaan zonder mascara: say hello to even snel boodschappen doen met een make-up loos gezicht! Maar werkt het ook echt?

2.6.16

Draadloze stijltang | Diva Professional


Als je krullend haar hebt en je stijlt het, krult het vaak aan het einde van de dag weer een beetje aan de uiteinden. Vrij irritant, want je stijlt natuurlijk niet voor niets je haar. Hoe handig zou het dan zijn dat wanneer je de hele dag weg bent en geen normale stijltang met draad en al mee kan nemen, maar een mini stijltang zonder draad uit je tas tevoorschijn kan halen om je haar even gauw bij te werken? Nou, ontzettend handig, weet ik sinds ik deze FreeStylerPRO heb!

25.5.16

GIVE-AWAY: LOOkX | Sun Kissed trendcollectie


LOOkX komt met de gloednieuwe trendcollectie voor 2016. LOOkX haalt met deze collectie de zon naar je gezicht. Hun geliefde eyeshadows worden voor de gelegenhuid uitgerust in warme goudtinten en de limited lipproducten krijgen een zinderende sunkissed look. Doordat er verzorgende ingrediënten toegevoegd zijn aan de producten, geniet je huid dubbel van al dat moois! Ik review een eyeshadow en een lipgloss. Daarbij heb ik ook nog een leuke mededeling: ik mag deze producten ook aan één van jullie weggeven!

23.4.16

De lente make-up van IsaDora


De trendkleuren van dit seizoen zijn zachte pastels en luxe, matte tinten geïnspireerd op een prachtige lentedag aan de Rivièra! IsaDora heeft hier goed op ingespeeld en lanceerde een prachtige lente make-up lijn.  Lippen en nagels in fluweelzachte kleuren, ik hou er wel van! Ik review een lipstick, twee nagellakjes en een vijl.

14.3.16

Review | Contouring kit van eBay


Een tijdje terug vond kwam ik een contouring kit tegen op ebay voor maar $2.29. Ik was wel benieuwd naar de kwaliteit ervan en aangezien ik toch een beginnende countourgirl ben dacht ik: wie niet waagt, wie niet wint!

3.3.16

MUA | Get the perfect brows


Iedereen wil wel perfect shaped brows (ik tenminste zeker wel!). Daarom zorgt MUA ervoor dat je met behulp van de Eyebrow Kit, de Brow Mascara, de Argan Concealer dat je de perfecte wenkbrauwen kunt creëren.

5.2.16

Etos | Brushes


Kwasten zijn onmisbaar bij een make-up look. Etos heeft een nieuwe kwasten-lijn uitgebracht met eigenlijk alle kwasten die je nodig bent. Ik heb er vier in mijn bezit en laat jullie graag weten wat ik er van vind.

30.1.16

MUA | review

De laatste tijd ontdek ik steeds meer hoe goed MUA eigenlijk is. Ze hebben goede producten voor lage prijzen - en wie wil dat nou niet? Ik heb inmiddels weer wat producten aan m'n stash toe kunnen voegen en deel daar graag mijn mening over.

19.1.16

Telefoonhoesje van Caseapp


Ik moet eerlijk toegeven: ik heb altijd al een beetje een hoesjes-obsessie gehad. Ik kan me moeilijk inhouden om een leuk hoesje te laten liggen als ik een hele leuke zie. Er bestaan genoeg leuke hoesjes in winkels of op de markt, maar wat is nou leuker dan een zelf-ontworpen hoesje? Daarvoor is Caseapp, een site waar je zelf je iPhone hoesjes (of een Samsung S3, S4, S5, S6 & S6 Edge hoesje) kan ontwerpen. 

4.1.16

Etos make-up | Marvellous Metallic Grey Winterlook


Etos lanceert dit najaar een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten. Ik kun je alvast iets verklappen: de make-up van Etos' merk is make-up waarmee je gezien wilt worden!

28.12.15

MUA | Get the metallic look


De Metallic Fall/Winter look van MUA is geïnspireerd op metallics voor tijdens de koudere dagen. Ik review twee producten, namelijk een het Luxe Metallic Paletteen een de Whipped Bronzer.

18.12.15

The signature christmas look by Christian Faye


Chistian Faye is een merk dat sinds 1996 een expert is op het gebied van wenkbrauwen. Christian Faye is inmiddels ook uitgegroeid tot specialist in cosmeticaproducten voor de ogen, maar ik review de wenkbrauwproducten. Wenkbrauwen zijn in een kerstlook namelijk niet geheel onmisbaar: wenkbrauwen vormen je hele gezicht!

12.12.15

Greenland fruit emotions shower mousse | Strawberry-anise

In de koude dagen vind ik het heerlijk (vooral als ik thuiskom als een verzopen katje) om lekker lang onder de warme douche te staan. Greenland's fruit emotions shower mousses passen prima bij dit soort badkamerrituelen. Deze shower mousses zijn er in drie geurencombinaties: papaya-lemon, lime-vanille en strawberry-anise. Ik review de strawberry-anise variant.

7.12.15

MUA | Ethereal Whipped Look


Sinds november ligt de Ethereal Whipped Look lijn van MUA in de schappen bij Kruidvat. Met producten van deze lijn kunt je een zachte romantische look voor zowel overdag als 's avonds creëren. Ik review een blush, lipgloss en hightlighter.

18.11.15

Etos | Botanical Boost


Etos komt met een nieuwe lijn genaamd Botanical Boost waarbij zes verschillende planten geselecteerd zijn die door hun werking jou een echte boost kunnen geven. Etos is voor de Botanical Boost-lijn een samenwerking aangegaan met de Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. Er zijn in totaal vijventwintig verschillende producten en drie daarvan heb ik uitgeprobeerd.

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.