UA-37194977-1

Over mij


Wie is Jolet?
Mijn naam is Jolet, ik ben 18 lentes jong en woon in het hoge noorden. Vorig jaar heb ik mijn propedeuse behaald en ik zit nu de in mijn tweede jaar van de Pabo op Stenden. Vanwege de locatie van mijn school ben ik verhuisd van het dorp naar de stad Groningen. Om zo dichtbij de winkels te zitten vind ik totáál geen probleem!

Naast mijn blog en studie vind ik het ook enorm leuk om omringd te worden tussen vriendinnen om te gaan shoppen, een film te gaan kijken of gewoon lekker ouderwets bij te kletsen. Verder probeer ik minimaal één keer per week pilates te doen.

Wie is Patrice?
Mijn naam is Patrice, Jolet haar zus. Ik hou jullie op de hoogte van mijn fit journey door lekkere en gezonde recepten te delen. Ik woon net als Jolet in Groningen en heb een fulltime job.

Naast het bloggen ben ik 2 keer per week in de sportschool te vinden en loop ik wekelijks hard. Ik hou wel van een wijntje (of twee) en reizen is mijn passie. Het ontdekken van nieuwe food hotspots is helemaal mijn ding! 

Vanwaar de naam Things I want to blog about?
Eigenlijk verklaart de naam op zichzelf al genoeg: op deze blog staan artikelen over dingen die mij bezig houden. Dit zal vooral te maken hebben met fashion, beauty en lifestyle, maar ook met persoonlijke dingen die ik graag even kwijt wil. Georganiseerde chaos, noemen we zoiets!


9 opmerkingen:

 1. Ik vind ook dat je een mooi blog hebt. Je schrijft leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik ben je gaan volgen haha. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke blog! En jij komt ook uit het hoge noorden zie ik? Ik ook' :D

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je blog ziet er prachtig uit! En je schrijft heel leuk:) Ik kom ook uit het hoge noorden haha. Lieeefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je schrijft superleuk! Heel toevallig, ik woon ook in Groningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tof , wij hebben ook een blog , maar wij weten niet hoe je dat moet doen van die verschillende pagina's zo als startpagina , over mij , contact , zou jij ons kunnen helpen , onze blog is gedichtenenverhaaltjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heey wat een leuke blog, ik kom ook uit het hoge noorden. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heey wat een leuke blog, ik kom ook uit het hoge noorden. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.