UA-37194977-1

18.12.15

The signature christmas look by Christian Faye


Chistian Faye is een merk dat sinds 1996 een expert is op het gebied van wenkbrauwen. Christian Faye is inmiddels ook uitgegroeid tot specialist in cosmeticaproducten voor de ogen, maar ik review de wenkbrauwproducten. Wenkbrauwen zijn in een kerstlook namelijk niet geheel onmisbaar: wenkbrauwen vormen je hele gezicht!

Zoals je kunt zien heb ik een grote verscheidenheid qua kleuren ontvangen. De nummers slaan op de producten:
  1. Wenkbrauwpoeder DUO set - Medium Brown (€34,95)
  2. Wenkbrauwpoeder DUO set - Medium Brown (€34,95)
  3. Wenkbrauwpoeder set - Bronze (€29,95)
  4. Wenkbrauwpotlood - Dark brown (€9,95)
  5. Highlighter Potlood met puntenslijper - Perl White (€9,95)
Oh hallo, selfie in your face. Ik moet er nog een beetje aan wennen dat ik nu ook full-face foto's op mijn blog zet, maar hierdoor worden reviews wel duidelijker. Dus bij deze: mijn wenkbrauwen zonder wenkbrauwproducten. Wat ziet dat er eigenlijk gek uit, als je altijd je wenkbrauwen bijtekent! Herkenbaar? 

Laat ik beginnen met de Christian Faye wenkbrauwpoeder set, compleet met sjablonen en kwast, in de kleur bronze. Het is een vrij langwerpig palette en het ziet er van de buitenkant luxe uit.

Als je het palette opent, ziet het er zo uit. Je ziet de monoverpakking van de wenkbrauwpoeder met daaronder een soort pakketje met producten erin. De mono kun je naar boven doen zodat je het 'pakketje' eruit kan halen. 

Dit is alles wat er bij de wenkbrauwpoeder zit: de wenkbrauwpoeder, een kwast, drie wenkbrauwsjablonen voor wenkbrauwvormen en een gebruiksaanwijzing hoe je te werk moet gaan met de wenkbrauwsjablonen.

Het tweezijdige kwastje is echt heel erg fijn. Met de platte kant kun je zelf nauwkeurig je wenkbrauwen bijtekenen en met de andere kant, wat ik meer op een oogschaduwkast vond lijken, kun je gebruiken om je wenkbrauwen in te tekenen bij het gebruik van een sjabloon. Allebei de kanten hebben zachte haren en daardoor gemakkelijk in gebruik. 

Links heb ik geen wenkbrauwproduct op, rechts draag ik de wenkbrauwpoeder in bronze. Hier heb ik ook een sjabloon gebruikt. Het is ideaal dat je meteen een goede vorm hebt, en is het niet helemaal kloppend met de vorm van jouw wenkbrauw, kun je hem altijd nog even bijtekenen. Ik vind de kleur mooi: niet te donker, niet te licht: een beetje ertussenin. De poeder is wel wat korrelig, maar zodra je het opbrengt aan de wenkbrauwen heb je hier geen last van.

Hier draag ik de poeder op mijn wenkbrauwen. 

Het Christian Faye wenkbrauwpoeder DUO set, compleet met sjablonen en kwast, is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Ik review de Medium Brown variant.


Als je de DUO set uit de verpakking haalt, zit het in een zakje. Ideaal, zo houd je het palette goed beschermd.

Ook dit product bevat wenkbrauwsjablonen met een gebruiksaanwijzing.

In de set zitten twee kleuren. De linker kleur is lichter dan de andere. Er zit een klein kwastje bij. Ik ben zelf totaal niet van de kleine wenkbrauwpoederkwastjes, en deze bevalt me daarom ook niet.

Ook deze poeder is, net als de bronze kleur, makkelijk aan te brengen. Ook deze poeder is wat korrelig, maar hier heb je geen last meer van als je deze op je wenkbrauwen aanbrengt.

Hier kun je zien hoe hij in mijn gezicht staat.

Hier heb ik de lichtere kleur aangebracht. Ik vind het een hele mooie kleur, maar ik denk dat het vooral een kleur is voor blondines.

Ook al is de kleur donkerder dan ik verwacht had, hij staat heel zacht in mijn gezicht. 

 Het wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in de lichtbruin, donkerbruin en zwart. Je kunt het potlood tevens gebruiken als eyeliner. Door middel van het borsteltje kun je jouw wenkbrauwen makkelijk in model brengen. Ik heb de kleur donkerbruin.

Het borsteltje is heeft vrij harde haren die wat uit elkaar staan. Hij is handig in gebruik en doet goed zijn werk.

Ik ben zelf niet zo van de potloden en mijn voorkeur gaat daarom ook uit naar wenkbrauwpoeders, maar ik moet zeggen dat dit potlood me wel blij verraste. Je hoeft niet hard te drukken om pigment achter te laten, want de pigmentatie van dit potlood is super. Het bijtekenen van de wenkbrauwen kost daarom ook niet veel tijd. Bij de budget wenkbrauwpotloden die ik gebruik, is dit wel het geval. 

Ik denk dat ik van alle kleuren deze kleur me het mooist vind staan. Omdat ik redelijk donker haar heb en lichte ogen, komen mijn ogen door een donkere wenkbrauwkleur beter uit. 

De highlighter pencil met puntenslijper is vergrijgbaar in 4 kleuren: zilver, parel-wit, goud en paars.

Super handig, zo'n ingebouwd puntenslijpertje!

De kleur die ik heb, is de parel-witte kleur. 

De langhoudende, romige en poederachtige textuur geef een stralende highlight onder de wenkbrauw. Je kunt deze highlighter ook gebruiken voor op de binnenste hoek van het oog, maar daar ben ik niet zo van. Het uitsmeren van de highlighter gaat niet heel soepel, maar het is ook niet onmogelijk. Ik vind het een prima highlighter, maar niet een super highlighter. 

Om alles nog even op een rijtje te zetten:
Welke vind jij mij het mooist staan?

Conclusie: 
Ik ben enthousiast over alle producten! Ze brengen gemakkelijk aan, blijven de gehele dag zitten en zien er luxe uit. Ze zijn niet geheel budget-proof, maar in ruil voor het geld dat je uitgeeft, krijg je producten van een goede kwaliteit terug. En soms mag je ook best een keertje wat meer uitgeven dan normaal!

De producten kun je kopen via de webshop Bransus. Via deze link kom je bij de producten van Christian Faye. Christian Faye heeft niet alleen deze wenkbrauwproducten in zijn collectie, maar ook prachtige oogschaduwpalettes en een mascara.

19 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Lijken me erg fijne poeders. Ze staan ook erg mooi bij je.
    Liefs,
    Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zelf poeders ook altijd fijner dan potloden! De eerste kleur staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh die kleine vervelende wenkbrauwpoederkwastjes! Wel handig is de ingebouwde puntenslijper. Het merk ken ik Christian Faye ken ik trouwens niet. Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne review! Ik vind Dark Brown je ook het mooist staan, omdat ik die qua kleur het mooist bij je haar vind passen. Alleen de lichte kleur uit de DUO set vind ik niet echt een match, de andere twee kleuren zouden op zich ook nog wel bij je passen, maar Dark Brown vind ik net iets sprekender.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad heel herkenbaar dat het er gek uitziet als je je wenkbrauwen niet hebt gedaan als je het normaal wel altijd doet hihi. Ik vind poeder ook altijd veel fijner dan potlood en het resultaat van deze is erg goed zo te zien! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi resultaat van de wenkbrauw sjablonen, had ik niet verwacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben het er helemaal mee eens, wenkbrauwen vormen je gezicht! Dit lijken me fijne poeders, en ze zien er luxe uit. Zelf vind ik een gel/wax fijner :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Erg mooi zeg, lijkt me erg fijn in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er inderdaad goed uit, je wenkbrauwen zien er mooi uit zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oohh ik kan me nu bijna niet meer voorstellen dat ik tot mijn 18e mijn wenkbrauwen niet bijtekende! Mooi resultaat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtig resultaat <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Ziet er heel mooi uit. Ik vind dat het je goed staat, de best donkere kleuren. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw! Hele mooie foto's. Het resultaat is echt prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooi resultaat! Ik vind Dark Brown het beste staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lijkt me een heel fijn potlood, lekker handig in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ha, ik vind eigenlijk alle kleuren heel mooi staan op je wenkbrauwen! Zelf heb ik hele lichte wenkbrauwen en het is een ramp om een goede kleur te vinden! X

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er super uit! Ik ben alleen zelf meer voor een subtielere highlighter maar die wenkbrauwproducten zijn echt heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.