UA-37194977-1

15.12.12

Dr. van der Hoog ClearSkin


Sinds de brugklas heb ik al last van een onzuivere huid. Ik heb van alles geprobeerd maar niks heeft geholpen. Dr van der Hoog heeft een speciale lijn bij puistjes en onzuiverheden van ClearSkin. Ik heb dit lang genoeg getest om er een oordeel over uit te kunnen spreken. Benieuwd?

Ik review 4 producten: de scrubgel, face wash, quik recovery gel en de day&night control. Van links naar rechts:



"ClearSkin quik recovery gel is een heldere vetvrije gel die de zichtbaarheid van littekens van puistjes en mee-eters helpt te verminderen. De speciale formule met Wegdistel extract ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Kamille extract zorgt voor een kalmerende werking."
Gebruik: "Voor een optimale verzorging twee maal daags aanbrengen op een schone en droge huid en goed inmasseren met de roller. Niet op open littekens aanbrengen. De huid rondom de ogen vermijden."

Deze roller heb ik alleen 's avonds gebruik, net als alle andere producten (behalve de dag- en nachtcrème), en dat komt omdat ik 's morgens niet veel tijd heb omdat ik me altijd moet haasten voor school. Deze 'gel' zou mijn littekens dus verminderen. Ik vind dat deze dat prima doet. Ik heb sinds ik deze gebruikt heb veel minder last van littekens. 



"ClearSkin day & night control is een matterende en vochtregulerende 24-uurscrème. De crème is vetvrij en bevat micro-sponsdeeltjes die een overmatige talgafscheiding normaliseren. Bisabolol heeft een kalmerend effect en Manuka extract een zuiverende werking."
Gebruik: "'s Morgens en 's avonds na de reiniging een dun laagje crème zorgvuldig verdelen over het gezicht."

Deze dag- en nachtcrème is verpakt in een hygiënische tube - net als de face wash en de scrub gel. Ik vind dit een erg fijne crème: het smeert goed uit, trekt snel in en is matterend. De geur is wel aanwezig, maar niet te sterk. Ik heb hier eigenlijk niet veel op aan te merken, alleen dat het een fijne crème is! 



"ClearSkin face wash reinigt op milde wijze de huid tot diep in de poriën. De 100% zeepvrije samenstelling voorkomt een strak aanvoelende huid. Met Manuka extract voor een zuiverende werking."
Gebruik: "'s morgens en 's avonds aanbrengen in de handpalm met lauw water schuimend maken, licht inmasseren en daarna afspoelen.

Ik heb de face wash iets anders gebruikt dan er op op de tube staat: ik maakte eerst mijn gezicht nat met een washandje, en met mijn vingertoppen masseerde ik de face wash in. Vervolgens haalde ik het er weer af met het washandje en maakte ik mijn huid droog met de nog-droge-kant en achterkant van het washandje. Dit vind ik zelf fijner werken. 
Deze face wash is erg mild en droogt de huid niet uit. Sterker nog: hij laat mijn huid lekker zacht en fris aanvoelen.



"ClearSkin scrub gel bevat kleine niet-scherpe korreltjes waarmee dode huidcellen en overtollig talg worden verwijderd en poriën vrij komen. Deze schuimende gel bevat Manuka extract voor een zuiverende werking."
Gebruik: "Maak het gezicht vochtig met lauw water. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vingertoppen en masseer enkele minuten het gezicht. Daarna afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Om de andere dag gebruiken." 

Net als de face wash is de scrub gel mild. Ik heb bijvoorbeeld met de scrub van de Hema dat het te agressief is voor mijn huid en het gaat prikken (op een slechte manier). Dat is bij deze scrub zeker niet het geval. Hij heeft kleine korreltjes die fijn aanvoelen op de huid. Nadat je deze scrub eraf haalt is de huid heerlijk fris.

Conclusie: het zijn allemaal erg fijne producten. Ze zijn allemaal hygiënisch verpakt en laten mijn huid fris en schoon aanvoelen. Maar of het echt heeft geholpen tegen mijn puisten? Ik heb gemerkt dat mijn huid een stuk minder rood is en de puisten ietwat kleiner zijn geworden. Toch heb ik niet het gewenste resultaat gekregen. 

Prijzen:
quik recovery gel (15 ml) €8,63
day&night control (50 ml) €9,65
face wash (100 ml) €7,62
scrub gel (100 ml) €8,84

39 opmerkingen:

  1. De roller en de facewash lijken me echt fijn!
    Ik hoorde trouwens dat je beter geen washandje kan gebruiken op je gezicht, en dat je je gezicht beter nat kan maken met je handen. Weet niet of het heel veel uitmaakt maar toch..
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handige review! Ik heb ook al sinds groep 8 last van een onzuiverehuid, en zit nu in mijn examenjaar vmbo. Na echt álles geprobeerd te hebben van cremepjes tot dermatoloog. Ben ik er achter gekomen dat de pil (diane 35, speciaal voor puistjes, maar er zijn ook andere soorten) echt het beste helpt voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klinkt goed! Ik vind het wel een heel klein beetje prijzig maarja dat moet je er dan voor over hebben hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jammer dat ze niet perfect werken, zelf heb ik ook een onzuivere huid en bijna niets helpt..
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuek producten! jammer dat ze niet 'super' zijn, ik heb een droge huid dus dit is zoiezo niet heel erg iets voor mij denk ik ;)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke producten, of ze helemaal werken is het belangrijkste!


    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijken me hele fijne producten! Jammer dat ze niet perfect werken, maar dat had ik ook niet gedacht :') Toch fijn dat ze wel wat voor je gezicht doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb ook last van een onzuivere huid, ook al vanalles geprobeert. Maar als je echt puistjes vrij wil zijn, zou je haast naar een huidspecialist moeten gaan die je met behandelingen er vanaf helpt. (mijn zusje doet het, het heeft goed resultaat).
    Ik gebruik altijd spulletjes van Garnier, werkt ook wel verfrissend maar verder? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. deze gebruik ik ook! en ik vind het zó fijn. voor mij werkt dit merk echt als de beste van alles wat ik ooit heb geprobeerd, samen met de clinique scrub haha. yeah, i love it. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. lijkt me een fijn product, ik wil het zeker proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ze lijken me erg fijn! Heb zelf ook last van een onzuivere huid, dus ga ze misschien wel proberen!
    Leuke blog heb je trouwens! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De producten klinken erg fijn!
    Liefs,
    Bo

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je hebt echt een leuke blog! Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen?
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb vroeger toen ik een jaar of 14 was heel erg last gehad van puistjes, soms was het gewoon zo erg dat ik niet de deur uit wou. Ik heb echt alle producten geprobeerd, van parfumerie tot apotheek en zelfs diy smeersels. Mijn huisarts heeft me uiteindelijk de diana-pil voorgeschreven en ik moet je zeggen dat ik na 3 maanden geen 1 pukkeltje of onzuiverheden meer op mijn hoofd had..

    Enter my give-away to win a dress of your own choice!
    www.tlnique.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goede revieuw :D

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. OEh hij lijkt me zo fijn, zeker als het echt helpt.x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik hou echt van deze producten. Ik gebruik de scrub altijd
    en heb ook een cover stick van Dr. van der Hoog!

    LOVE BO,
    PurePreciousPerfection.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke review! Ik heb zelf een extreem gevoelige huid en zoek nog steeds naar een oplossing..

    www.b-toblack.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik gebruik zelf de recovery gel en ben er erg tevreden over. ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb het ook wel eens geprobeerd, maar het had niet zoveel geholpen helaas.

    www.fashiable.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hmmm, ik ga het misschien eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ah leuk, ik ga hem wel proberen! :)
    En ik moest nog even zeggen: ik vind de naam van je blog heel leuk, haha.
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Bedankt voor je ontzettend lieve reactie! ♥ Ik hoop het ook, hihi.
    Ik test nu ook een nieuwe facewash uit en die vind ik tot nu heel fijn! In combinatie met wat water drinken is mijn huid nu véél gaver geworden en mijn littekens lijken ook wat te zijn verminderd. Alsof mijn huid weer straalt! :) Ik ga nog even verder met testen en schaf misschien nog wat andere producten uit de lijn aan. De review zie je in ieder geval wel op mijn blog verschijnen!

    Liefs en fijn weekend,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ziet er allemaal echt heel goed uit,

    Liefs en fijn weekend,
    Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ik ga die recovery stick eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. jammer dat het niet helemaal werkt zoals je had gehoopt, maar het klinkt alsnog wel als fijne producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hier ben ik ook erg benieuwd naar! Klinkt alleszins fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.