UA-37194977-1

26.6.17

Goodbye, roomie!

Volgende week is het zo ver: na 3 jaar leven op 17 vierkante meter ga ik verhuizen naar wat groters. Ik heb met zo veel plezier in dit studentenkamertje gewoond, met de leukste huisgenoten die ik me maar kon wensten in de leukste stad van Nederland. Maar omdat mijn school volgend jaar niet meer in Groningen zit (ik doe mijn minor in Assen) en mijn eindstage ook niet bepaald in de buurt van Groningen zit, ga ik verhuizen naar mijn geboortedorp. Ik heb daar ook veel zin in, maar ga dit kamertje toch wel wat missen. 

Bij binnenkomst loop je ongeveer tegen m'n bed aan, waar een spiegel aan de wand hangt en waar mijn meest gebruikte tassen op de grond staan. Ook mijn was spulletjes zijn niet onmisbaar.

Deze photowall maakt mijn kamer toch wat meer Jolet en brengt herinneringen naar boven van toen ik nog niet op kamers zat (en een paar van mijn eerste jaar op de Pabo).

Voor (of achter, het is maar net hoe je het bekijkt) mijn bed staat een tafel. Dit is mijn eet-tafel, maar ook mijn bureau. Mijn notitieboekjes, bureauprulletjes en agenda liggen hier altijd op mij te wachten. 

Wat ik zo fijn vind aan deze kamer, is dat het een smal en een groter gedeelte heeft. Zo heb je een beetje een afscheiding van het slaap- en woongedeelte.

Deze 3 Ikea Kallax kasten zijn zó handig. Ideaal om borden, mokken, thee, brood en beleg, sieraden, make-up, handdoeken en noem maar op in te bergen. Ik had echt niet zonder deze schatten gekund! In het draadmandje op de kast bij de TV zitten mijn waxine-lichtjes. Rechts van de kasten zit een plastic zak met plastic zakken (recycle-girl!) en een mand met wat eten zoals koekjes en dergelijke.

Omdat m'n kamer niet erg groot is, zijn deze kleine ronde tafeltjes zó handig. Het kleedje maakt de ruimte net even wat voller.

M'n bank zit vol met kussens (ook voor comfort, want dat ding zit voor geen meter, haha) en vlakbij m'n koelkastje (luie mensen zouden dit net zo logisch vinden als ik, want ik ben ook vrij lui). Naast m'n bank een bijzettafeltje met m'n nagellak, parfum en wat andere prulletjes. 

Naast de bank, aan de wand, heb ik twee planken opgehangen. De bovenste dient als decoratie en de onderste voor m'n schoolspullen. Ideaal! 

Op m'n kast staat m'n klok, wat kaartje en m'n afwasteiltje. Zo ligt m'n afwas niet rommelig verspreid in m'n kamer of in de keuken, maar kan ik het in één keer meenemen naar de keuken om te afwassen.

En dit was m'n kamertje. 17 vierkante meter is niet heel groot, en na 3 jaar ben ik ook wel aan wat groters toe. Maar zoals ik al zei: ik heb hier met veel plezier gewoond. Ik hoop dat je een beetje inspiratie kon opdoen door de foto's of het gewoon leuk vond om even te kijken waar ik woon (en binnenkort niet meer woon). Bye bye, Groningen! Op naar een nieuw avontuur (maar vooral een levensfase, want ik ga afstuderen)!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om te zien. Ik kan me voorstellen dat je het gaat missen, maar de leuke herinneringen gaan nooit meer weg ;). Liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat je het goed hebt opgelost! Knus! Kallax-kasten zijn inderdaad ontzettend handig! Wij hebben er eentje voor onze lp-collectie. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.