UA-37194977-1

8.11.16

Baby it's cold outside | De leukste winterjassen

Het is inmiddels al weer een tijdje kouder buiten, wat ook weer betekent dat de zomerjas plaats maakt voor een tussen-/winterjas. Ik heb het internet afgestruind naar leuke jassen, toen ik merkte dat Esprit een super leuke jassencollectie heeft! En waarom zou ik jullie daarvan weerhouden?

1: Stretchblazer met jacquardmotief €99,99 - De site geeft aan dat dit een blazer is, maar voor de warme herfstdagen (die hopelijk ook af en toe nog voorkomen) is dit een heel leuke jas, vooral wanneer hij open is, zoals het model hem draagt. / 2: Indoor mantel met visgraatmotief €119,99 - Wil je een keertje wat anders? Ga voor deze lichtroze jas! Ik vind het echt ontzettend leuk, zo'n kleurtje voor in de herfst. Heb je in ieder geval iets waar je vrolijk van wordt met dit grauwige weer! / 3Mantel van een gekookte wolmix €119,99 - Dit soort jassen vind ik altijd heel chique. Ga voor een zwart kleurtje en combineer het met een opvallende sjaal, want daar zijn zwarte jassen voor!

4Lange tweed mantel met wol en zijde €129,99 - Wat ik zo mooi vind aan deze jas, is het feit dat hij wat langer is. Dat is én lekker warm, én het ziet er ook nog eens super trendy uit. De grijze kleur past ook nog eens bij elke outfit die je eronder draagt. / 5: Gestructureerde mantel met wol €119,99 - Tja, dan kan een navy kleur van dat model ook niet missen, toch? / 6Nylon parka met teddy voering €159,99 - Ik vind die mantels echt super mooi, maar niet echt praktisch. Als het gaat regenen en mijn haar wordt daardoor nat, is het echt een pluizenboel van hier tot Tokio. Daarom ben ik meer een parka-meisje. Deze jas vind ik super mooi om de kleur, het model en het materiaal. En oh ja, het feit dat ie een muts heeft. Bye bye pluizebollie!

Welke jas vind jij het mooist? En wat voor tussen-/winterjas heb jij?Liefs, Jolet 

5 opmerkingen:

  1. Oh ik vind die eerste en laatste heel erg leuk! Ik heb nog een jas van 2 jaar geleden, zit nog heerlijk! Liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nummer 4 en nummer 6 vind ik wel erg leuk! Zelf draag ik deze winter het model: parka, ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.