UA-37194977-1

10.10.16

Een hele toffe wereldkaart

Ik zocht al een tijdje naar een leuke eye-catcher voor aan de witte meur bij m'n vriend. Het moest leuk zijn voor hem, maar ook voor mij (ik moet er immers ook naar kijken). Toen ik in contact kwam met Wereldkaarten.nl, twijfelde ik niet langer en koos ik voor deze trendy wereldkaart, die super past in dit hoekje!


Wereldkaarten.nl bestaat nog niet zo lang. Deze webshop biedt maar 50 verschillende wereldkaarten aan op verschillende soorten materialen. Al zoek je een historische kaart op een poster, een canvas wereldkaart voor op de kinderkamer of een gedetailleerde wereldkaart op hout: ze hebben het allemaal! Ik koos voor de Wereldkaart schets op een 60x40 canvas (€49,95). De kwaliteit ervan is super: het is hartstikke scherp en de canvas is goed afgewerkt, ik heb er echt niks op aan te merken.

Ik kan alleen maar enthousiast zijn over deze wereldkaart. Ik waarschijnlijk nog even schuiven met de onderste plank, maar de wereldkaart blijft absoluut op haar plekkie, want ik vind het zo mooi staan! Al met al kan zeggen dat je echt even een kijkje moet nemen op Wereldkaarten.nl, ze hebben echt een ontzettend leuk aanbod wat wereldkaarten betreft. Het staat niet alleen hipster, het is ook nog eens goed voor je eigen topografie!

Liefs, Jolet

6 opmerkingen:

 1. Ooh wat tof. Al vind ik het wel redelijk prijzig. Het staat wel prachtig in jullie huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel erg gaaf en staat prachtig! Liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof! Heb even op hun site gekeken, en ik vind die historische kaarten ook echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat onwijs gaaf! (trouwens, ik vind je coffee krijt-print ook heel gaaf!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was laatst bij familieleden die een hele kleurrijke wereldkaart in de woonkamer hadden en besteld hadden via www.wereldkaarten.shop
  Dit is een webwinkel van een designer die creatieve Wereldkaarten en Landkaarten schildert en ook verkoopt als print op (veel) verschillende materiaalsoorten en formaten. Zijn aanbod is kleiner en de prijzen zijn wat hoger, maar de scherpte en kwaliteit van de kleuren was echt subliem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee zo'n wereldkaart! Zou helemaal geweldig staan met een mooie duorolgordijn waarmee je de lichtval kan afstemmen. Ben benieuwd naar je volgende tips, kom zeker terug om ffkes te kieken, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Followers

Things I want to blog about © , All Rights Reserved. BLOG DESIGN BY Sadaf F K.